Back to work: Nu tot wel honderden euro's korting op heel veel producten!
checkRuim 30 jaar ervaring
checkVoor Experts door Experts
checkVoor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden* 
checkBetaling achteraf
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Voor Experts door Experts
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  • Betaling achteraf

Kabelstrippers

AMW10040_1.jpeg
Artikelnr: AMW10040
 35,38 29,24
arrow-up
arrow-down

Wat is een kabelstripper? 


Een kabelstripper, ook wel bekend als draadstripper, is een handgereedschap dat wordt gebruikt om de buitenste isolatielaag van (elektrische) kabels en draden te verwijderen, zodat de geleiders ‘bloot’ komen te liggen. Kabelstrippers zijn van cruciaal belang in zowel verschillende industrieën als in huiselijke doe-het-zelf-toepassingen.


Dit hulpmiddel is daarbij niet alleen tijdbesparend, maar draagt ook bij aan de veiligheid van het werk. Door de juiste kabelstripper te gebruiken, voorkom je schade aan de geleiders en wordt het risico op kortsluiting verminderd. Het gebruik ervan? Eenvoudig! Kies de juiste opening voor de kabel, plaats de kabel in de stripper en knijp de handvatten samen. Het resultaat is vervolgens een perfect gestripte kabel, klaar voor installatie of reparatie. 

Soorten kabelstrippers

 
Kabelstrippers zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Eén daarvan is de striptang die voornamelijk voor elektriciteitsdraden wordt gebruikt. Daarnaast heb je de kabelmantel stripper welke (zoals de naam al eigenlijk verklapt) de mantel van de kabel stript. Dit wordt ook wel ontmantelen genoemd en gebruikt voor verschillende kabeltypes zoals netwerkkabels en coaxkabels. Last but not least zijn er ook nog automatische striptangen, welke gebruikt worden voor meeraderige sensor kabels.

Waarvoor zijn kabelstrippers geschikt

Kabelstrippers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Je kunt hierbij denken aan: 

  • Elektrische bedrading en installaties
  • Telecommunicatienetwerken
  • Reparatie en onderhoud van elektronica
  • Automotive bedrading
  • Industriële bekabeling

Kabelstripper kopen bij Experto.eu! 


Als je op zoek bent naar hoogwaardige kabelstrippers die aan jouw professionele eisen voldoen, hoef je niet verder te zoeken. Experto.eu biedt de tools die jij nodig hebt om jouw projecten soepel en efficiënt te laten verlopen. Onze kabelstrippers zorgen voor perfecte resultaten en verminderen het risico op beschadigde kabels. 

Bestel eenvoudig en snel online via onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie of advies op maat!